Eficienta in administrare


eficienta Bloc

Nivel de performanta se poate descrie printr-un proces care utilizeaza cea mai mica cantitate de intrari pentru a crea cele mai multe rezultate la un cost mic. Eficienta se refera la utilizarea tuturor intrarilor in prestarea serviciilor, inclusiv a timpului si a energiei personale. Eficienta este un concept masurabil care poate fi determinat prin raportul intre iesirea utila si intrarea totala.

Eficienta in administrarea imobilelor este capacitatea de a evita risipirea materialelor, energiei, eforturilor, banilor si timpului in prestarea serviciului obtinand un rezultat dorit. Intr-un sens mai general, este abilitatea de a face lucrurile bine, cu succes si fara risipa.

Desi activitatea de administrare imobile este o munca complexa care implica mult timp, modalitatea de lucru si sistemul informatic pe care il detinem ne sporeste eficienta  de lucru si avem posibilitatea de a oferi servicii si solutii de calitate cat mai rapid eliminand risipirea de materiale, energie, efort, bani si timp.

Pentru o prezentare mai detaliata a modului nostru de lucru si beneficiile pe care le putem aduce asociatiei dumneavoastra contactati-ne pentru a stabili o intalnire.

In principal orientarea noastra este scopul eficientizarii serviciilor de administrare a blocurilor, de a optimiza raportul intre costurile de administrare a imobilui si calitatea serviciilor oferite. Pentru a imbunatati confortul proprietarilor prin eficienta dorim sa aducem un plus de valoare oferind servicii gratuite cum ar fi: incasarea facturilor de utilitati, managementul asigurarilor, software simplu de utilizat si usor accesibil chiar si de pe telefonul mobil.

In vremurile in care traim, pline de lucruri care ne distrag atentia, ne trezim de multe ori in situatia in care nu reusim sa achitam la timp cheltuielile proprietatii, deoarece nu ne este comod sau programul de casierie se suprapune cu alte activitati la fel de importante pentru noi (munca, intalnire de afaceri, vizita la doctor, timp petrecut cu copiii,  etc.). Pentru a elimina aceste situatii venim cu metode alternative la plata cheltuielilor direct din aplicatia de pe telefonul mobil sau prin internet ori in cont colector fara costuri suplimentare in oricare agentie BRD din oras sau din tara.

Si nu in ultimul rand aveti posibilitatea de a urmari costurile de administrare si cheltuielile comune ale blocului dumneavoastra direct pe telefon. Acces la listele de plata, istoric cheltuieli, factura detaliata a cheltuielilor apartamentului unde se regasesc toate tarifele serviciilor si cantitatea acestora (consum de apa si pretul pe mc, energie electrica si pretul pe kW, etc.), acces la fisa apartamentului, posibilitatea raportarii indexurilor contoarelor. Tot in aplicatie primiti notificari  emise de presedinte ori administrator si multe alte informatii utile ce va pot detalia cheltuielile si simplifica managementul proprietatii.

 

< Solicita oferta administrare imobile                                     Afla mai multe detalii despre serviciile oferite >