Servicii de administrare a imobilelor cat mai transparente


Administram transparent
Administrare a imobilelor cat mai transparent

In trecut, conducerea pastra secrete de la angajati, locatari si deciziile erau  luate in spatele usilor inchise in sala de conferinte sau direct de presedinte ori de administratorul de bloc. Locuim intr-o comunitate cu totul diferita astazi fata de trecut, in care conducerea transparenta nu este doar o optiune, ci este esentiala in administrarea imobilelor.

Pentru a fi transparent ca administrator de imobile sunt viziuni diferite, dar cel care functioneaza cel mai bine pentru noi este transparenta care este un factor in modul nostru de lucru si ne comportam in mod consecvent. Credem ca majoritatea administratorilor doresc sa fie transparenti, dar poate fi greu sa masori cat de transparent  si cat de consecvent este de aceea noi avem o lista de principii dupa care ne ghidam.

  • Ne exprimam cu adevarat gandurile si opiniile noaste;
  • Mesajul pe care il difuzam ramane mereu acelasi indiferent de audienta;
  • Suntem sinceri, cinstiti si spunem mereu adevarul;
  • Punem la dispozitie oamenilor informatii usor accesibile;
  • Respectam constant angajamentele;
  • Ne recunoastem greselile si incercam continuu sa ne dezvoltam capacitatile;
  • Intrebam, ascultam si ramanem mereu deschisi la idei si propuneri noi;
  • Apreciem feedback-ul fie el pozitiv ori negativ;

Astazi, administrarea transparenta a imobilelor este obligatorie, daca proprietarii nu cunosc deja adevarul despre situatia asociatiei ori de deciziile ascunse luate, aceasta este doar o chestiune de timp inainte ca ei sa afle. Ascunderea adevarului sau acoperirea situatiilor neplacute sau incomode nu este o varianta, adevarul va iesi intotdeauna la suprafata. Avand in vedere aceasta realitate, cea mai buna abordare este transparenta, actionarea etica si comunicarea deschisa in orice moment.

Administrarea transparenta ne confera posibilitatea sa manageriem asociatii de proprietari si reusim sa obtinem rezultate excelente, deoarece in timp putem  construi relatii solide bazate pe integritate si caracter.

Asiguram accesul la solutii inovative si know-how pentru presedinti, cenzori, comitet executiv si proprietari care pot urmari activitatea de administrare imobile prestata de catre noi.

< Mai multe informatii despre noi          Afla mai multe detalii despre serviciile oferite >