Viziune

Viziunea UBS Management este de a ajunge principala optiune aleasa de clienti in momentul in care au nevoie de servicii administrativ-operationale, consultanta si servicii de asistenta in brokeraj, oferind in mod eficient, cu ajutorul unor tarife competitive, sprijinul operational si logistic de care au nevoie.
viziune administrare bloc
In corelatie cu sectorul imobiliar  activitatile de administrare, mentenanta si operare a spatiilor construite, constituie sfera de cuprindere a industriei de facility management (FM) si administrare imobile.

Domeniul administrarea de imobile (facility management) include servicii de operare si mentenanta tehnica a echipamentelor si infrastructurii spatiilor construite, dar si servicii non-tehnice: curatenie, securitate/paza, peisagistica, receptie, precum si alte servicii suport.

Intrucat administrarea proprietatilor se confrunta cu o nevoie de schimbare, fie ca este vorba de crestere, consolidare, introducere de stiluri alternative de lucru sau de adaptare a noilor tehnologii, va puteti baza pe echipa noastra bine pregatita de a raspunde rapid si eficient.

Pentru mai multe detalii referitoare la Viziunea, Misiunea si Valorile in care credem!