Garantia satisfactiei

  Pentru gestionarea proprietatilor Urban Building Solution se bazeaza pe procese structurate si raportare transparenta. Sarcini si responsabilitati clar definite si documentate. In calitate de client nou, aveti la dispozitie 30 de zile pentru a incerca serviciile noastre de administrare.

Gestionarea calitatii orientata spre proces si progres

Identificarea rapida a evolutiilor negative si introducerea masurilor corective relevante, confortul si siguranta proprietarilor sunt criterii pentru succesul gestionarii serviciilor. Incercam continuu sa imbunatatim serviciile plecand de la feedback in acest fel, garantam optimizarea continua a proceselor.

Personalul calificat garanteaza satisfactia clientilor.

Intelegem prin calitate un nivel ridicat de performanta personala, selectarea calitatii partenerilor nostri, studii asupra feedback-ul clientilor si o pregatire continua a personalului nostru.

Implementarea obligatiilor impuse de lege

Toate solutiile oferite de Urban Building Solution garanteaza securitatea juridica si respecta toate prevederile legale, standardele si directivele relevante pentru piata.

Puneti-ne la incercare!

Daca sunteti in cautarea unui administrator, garantia noastra unica de satisfacere va permite sa ne puneti la incercare serviciile noastre. Asta inseamna ca ai 30 de zile sa ne incerci. Daca nu sunteti multumiti, va vom anula contractul pentru a putea schimba administratorul, fara intrebari.

In plus pentru perioada de garantie a satisfactiei nu te costa nimic, noi iti vom returna suma de banii platita pentru serviciile de administrare.

Ai idei sau solutii de imbunatatire a serviciilor? Anunta-ne

Suntem convinsi ca putem dezvolta servicii cat mai performante si suntem deschisi in comunicare productiva, de aceea orice feedback oferit de catre dumneavoastra ne ajuta pentru a crea solutii si servicii cat mai performante in administrarea de imobile si nu numai.

Implica-te! Si noi te vom rasplati.

Orice feedback venit care ne poate creste calitatea serviciilor noi il rasplatim cu servicii tarifar reduse sau chiar gratuite.

< Afla mai multe despre noi                                     Scrie-ne un feedback >