Servicii administrare imobile

 

Fiecare asociatie de proprietari are nevoi diferite de servicii, de aceea am ales sa oferim serviciile modular, pentru a va putea alege dupa necesitati, obtinand un tarif avantajos.


Administrare bloc financiara

Administrare Financiar-Contabila

Administrarea financiar-contabila este una din cea mai importanta indeletnicire a administratorului de imobile. Organizam si gestionam contabilitatea in partida simpla cu ajutorul mijloacelor informatice. Calculul corect, la timp si transparent a listelor de plata reprezinta pentru noi principala activitate. Factura (fisa apartamentului) va fi accesibila direct din aplicatia online si se poate opta pentru primirea acesteia in format printat in cutia postala.


Casierie

Incasarea, cu frecventa si in spatiile specificate in contract, a cotelor de intretinere a proprietarilor la cheltuielile curente ale asociatiei precum si a altor venituri ale asociatiei de proprietari. In acelasi timp, punem la dispozitie si solutii alternative de plata a cotei de intretinere cum ar fi: cont colector bancar la sediul bancii deschis 8 ore/zi 5 zile/saptamana, plata cu cardul, plata online in aplicatie. Astfel, veti putea reduce semnificativ timpul cu plata cotelor de intretinere si beneficiati in acelasi timp de servicii de calitate.

chitantier administrare bloc

Administrare tehnica

Administrare Tehnica

Activitatea administrare tehnica este, poate, cea mai vizibila activitate in cadrul imobilului, de ea depinzand confortul proprietarilor. Datorita modului nostru de lucru, Administratorul de Imobile se poate asigura de bunastarea imobilului, verificand lucrurile esentiale, cu un cost minim pentru Asociatie.


Administrarea Proprietatii

Contractul de Administrare a Proprietatii consta in incredintarea gestionarii unei proprietati pentru inchiriere si mentenanta acesteia. Este solutia perfecta pentru proprietarii care doresc sa-si maximizeze veniturile din proprietati imobiliare, cu implicare minima in interactiunile administrative sau de alta natura cu chiriasii ori terte parti. Urban Building Solution pune la dispozitie servicii de administrare a proprietati care includ promovarea proprietatii, incheierea contractelor cu chiriasi, reparatii necesare, curatenie, incasarea chiriei, plata facturilor, cat si tot ce este necesar pentru bunastarea imobilului. 

administrare proprietati individuale

aplicatie administrare imobile

 

 

Aplicatie pentru administrarea imobilelor

Punem la indemana Asociatiilor de Proprietari cel mai sigur si eficient sistem informatic. Acces online la tabelul de cheltuieli, indexul contoarelor,  fisa apartamentului, istoricul platilor efectuate si posibilitatea de plata cu cardul. Aplicatia poate fi accesata online sau direct de pe aplicatia instalata pe telefonul mobil.