TERMENI GENERALI SI CONDITII DE UTILIZARE ADMINISTRAM-IMOBILE.RO

(“TERMENI SI CONDITII”)
actualizati la data de 29.10.2017

I.INTRODUCERE

 

Acest site este operat de UBS Management Co SRL, o societate cu raspundere limitata organizata si functionand in conformitate cu legile din Romania, persoana juridica romana, avand sediul social in Constanta, strada Nucilor, nr 43, Camera nr.3, jud. Constanta, avand codul unic de inregistrare nr. 37784748 si numar de inregistrare de la Oficiul Registrului Comertului Cunstanta J13/2046/2017, reprezentata prin administrator George-Alexandru SERBAN, avand email pentru suport office@administram-imobile.ro.

Prezentul document stabileste termenii si conditiile de utilizare a acestui site web si conditiile de accesare ale site-ului pentru gestionarea asociatiilor de proprietari, efectuarea platilor, informarea cu privire la gestiunea fondurilor asociatiei precum si cu privire la situatia fiecarui apartament in parte, prin intermediul acestui site web. (denumit in continuare “Termeni si Conditii”).

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile inainte de a utiliza acest site web si de a efectua orice operatiune prin intermediul acestuia. Totodata va rugam sa cititi cu atentie si termenii si conditiile pe care le gasiti pe https://homefile.ro/general/terms.

Politica de confidentialitate, Politica privind modulele Cookie, precum si orice alte politici sau documente la care se face referire in cuprinsul acestui document, fac parte din prezentii “Termeni si Conditii”. Prin acceptarea “Termenilor si Conditiilor”, sunteti, de asemenea, de acord cu Politica de confidentialitate, precum si cu toate celelalte Politici, orientari aplicabile in mediul online, precum si toate legile si reglementarile in vigoare.

Daca nu sunteti de acord cu prezentii “Termenii si Conditii”, va rugam sa nu utilizati acest site web.

UBS Management Co SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment “Termenii si Conditiile”. Orice modificari aduse Termenilor si Conditiilor vor intra in vigoare numai pentru accesarile sau vizitele noi pe site, inregistrate dupa publicarea modificarilor respective pe acest site web. Astfel, va rugam sa verificati sectiunea aferenta “Termenilor si Conditiilor”, inainte de fiecare operatiune, pentru ca este posibil sa fi intervenit modificari de la ultima vizita.

Asigurati-va ca reveniti periodic la aceasta pagina pentru a va asigura ca sunteti familiarizat cu cea mai recenta versiune a acestor “Termeni si Conditii”.

Puteti determina momentul cand “Termenii si Conditiile” au fost ultima data actualizati sau modificati, prin citirea mentiunii situata sub titlul “Termeni Generali si Conditii de Utilizare ADMINISTRAM-IMOBILE.RO (“TERMENI SI CONDITII”)”, mentiune denumita “actualizat la data de ….”

In masura in care exista un conflict intre acesti “Termeni si Conditii” si alti Termeni si Conditii suplimentari si speciali prezentati pe site, “Termenii si conditiile” suplimentare si speciale vor prevala.

Acesti “Termenii si Conditii” se aplica pe toate site-urile detinute si / sau operate de UBS Management Co SRL, incluzand insa fara a se limita la site-ul pe care sunt postati Termenii si Conditiile, precum si pe versiunile mobile ale acestora, retele de socializare si aplicatii (numite in mod colectiv, “Site-ul”), dar si serviciilor disponibile pe sau prin intermediul Site-ului (“Serviciile”).

UBS Management Co SRL nu are implicare sau raspudere in administrarea sitele web Homefile.ro, deaceea termini si conditiile de utilizare trebuie citite, acceptat si respectate pentru fiecare site web in parte  Adminstram-imobile.ro .

Prin acceparea acestori termini sunteti deacord ca datele procesate de catre UBS Management Co SRL sa fie puse la dispozite prestatorului se servicii software homefile srl.

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal si cofidentialitate stabilita de prestator homefile srl se regaseste pe sitele web al acestuia.

Utilizare aplicatiei homefile online cat si a aplicatie de mobile reprezinta acceptul tacit al dumneavoastra a  termenilor si conditiilor prezente pe acest site cat si pe cele ale prestatorului de servicii informatice.

 

II. DEFINITIILE TERMENILOR FOLOSITI IN PREZENTUL DOCUMENT

Prezentii “Termeni si Conditii” se vor aplica tuturor accesarilor sau vizitelor pe site, precum si serviciilor prestate de catre UBS Management SRL prin intermediul site-ului sau www.administram-imobile.ro .

In cuprinsul prezentilor “Termeni si Conditii”, termenii de mai jos vor avea urmatoarea semnificatie:

 • ADMINISTRATOR (al Asociatiei de proprietari) –  persoana fizica in calitate de reprezentant al persoanei juridice de drept public ori de drept privat – care are ca obiect de activitate numai domeniul asociatiilor de proprietari ori care au ca activitate principala administrarea imobilelor pe baza de tarife sau contract, care desfasoara activitati de administrare tehnica, de contabilitate si casierie. Administratorilor de imobile li se aplica in mod corespunzator prevederile Legii nr. 230 din 6 iulie 2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari;
 • ASOCIATIE DE PROPRIETARI – forma de asociere autonoma si nonprofit a majoritatii proprietarilor dintr-un condominiu;
 • BENEFICIAR FINAL – va fi Administratia de Proprietari, prin UBS Management Co SRL, in urma virarii sumelor de bani incasate de la locatari, prin plata cheltuielilor prin intermediul platformei de plata pusa la dispozitie de LIBRA BANK, de catre operatorul Homefile SRL, sume mai apoi virate catre Administratia de Proprietari, in contul pus la dispozitie de catre Administratorul Asociatiei de Proprietari. La acest din urma cont (al Asociatiei de proprietari), operatorul nu are acces in efectuarea vreunei tranzactii, acesta din urma avand doar posibilitatea de a vira sumele incasate de la locatari cu titlul de cheltuieli datorate Asociatiei de Proprietari.
 • CARD – inseamna cardul Visa si/sau MasterCard, in lei sau valuta, emis de o Banca Emitenta detinatorului de card. Reprezinta un instrument de plata electronica, respectiv un suport de informatie standardizat, securizat si individualizat, care permite detinatorului sau sa utilizeze disponibilitatile banesti proprii dintr-un cont deschis pe numele sau la Banca Emitenta ori saa utilizeze o linie de credit, in limita unui plafon stabilit in prealabil cu Banca Emitenta, in vederea efectuarii de operatiuni;
 • COMUNICARE COMERCIALA – inseamna orice forma de comunicare destinata sa promoveze, direct sau indirect, serviciile, imaginea, numele ori denumirea, firma sau emblema enitatilor reunite sub denumirea de ADMINISTRAM-IMOBILE.RO, ori URBAN BUILDING SOLUTION;
 • CONSUM CONTOARE – este o optiune in cadrul programului de software, prin care puteti gestiona consumul locuintei dvs., astfel incat in fiecare luna puteti vedea starea consumului pentru fiecare contor in parte;
 • COOKIE – insemna un fisier de mici dimensiuni, in general alcatuit din litere si cifre, care este descarcat in memoria unui calculator (sau altui echipament folosit pentru navigare online – telefon mobil, tableta, etc), atunci cand utilizatorul acceseaza site-ul web www.administram-imobile.ro folosit in scopul de a asigura o interactiune mai rapida si mai usoara intre utilizatori si site-ul web www.administram-imobile.ro;
 • DATE CU CARACTER PERSONAL – orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
 • INSCRIEREA – solicitarea transmisa de catre utilizator, prin parcurgerea etapelor tehnice necesare, in vederea utilizarii de Serviciilor online, in scopul gestionarii asociatiei de proprietari, efectuarii platilor, informarii cu privire la gestiunea fondurilor asociatiei precum si cu privire la situatia fiecarui apartament in parte, prin intermediul acestui site web, in conditiile prevazute de Termeni si Conditii;
 • LINK – inseamna o referinta, legatura, element de navigatie intr-un document electronic catre alte parti ale aceluiasi document, alte documente sau sectiuni din alte documente, spre care un utilizator este trimis atunci cand acceseaza elementul de navigatie;
 • LOCATAR – reprezinta persoana fizica, care fie in nume propriu ori in numele unei persoane juridice care detine drept de folosinta al unui imobil denumit apartament, acceseaza si utilizeaza site-ul prin autentificarea in contul sau personal prin intermediul adresei de e-mail si a parolei ori prin autentificarea pe site-ul web cu ajutorul contului de Google sau al contului de Facebook, deja detinut de catre persoana fizica, dupa ce Administratia Asociatiei de Proprietari a persoanei fizice a devenit client al URBAN BUILDING SOLUTION, si care foloseste softul pus la dispozitie de catre furnizor servicii software, pentru a-si gestiona propriul apartament, respectiv pentru a gestiona cheltuielile periodice datorate Asociatiei de Proprietari, pentru a gestiona istoricul consumului, istoricul cheltuielilor, pentru a gestiona indexul apometrelor, precum si pentru a face platile aferente cheltuielilor propriului sau apartament;
 • LOCUINTA – imobil care mai este denumit pe parcursul prezentilor Termeni si Conditii si ”apartament”, constand in unitate functionala, constructie de sine statatoare sau componenta a unei constructii, formata din una sau mai multe camere de locuit situate la acelasi nivel al cladirii sau la niveluri diferite, cu dependintele, dotarile si utilitatile necesare, avand acces direct sau servitute de trecere si intrare separata, si care a fost construita sau transformata in scopul de a fi folosita, de regula, de o singura gospodarie, pentru satisfacerea cerintelor de locuit;
 • NEWSLETTER – inseamna un buletin periodic comunicat de catre URBAN BUILDING SOLUTION utilizatorilor sai care si-au expimat in mod expres consimatamntul pentru a primi astfel de comunicari, si care cuprinde stiri, informatii despre activitatile, proiectele, noutatile precum si serviciile furnizate de URBAN BUILDING SOLUTION destinate utilizatorilor sai;
 • NOTIFICARI– reprezinta mesajele pe care un utilizator-client le poate primi pe mail. Acestea sunt de trei feluri: mesaje asociatie, alerte sistem, newsletter (buletin de stiri). Mesaje asociatie sunt trimise de catre administratorul dumneavoastra. Ele sunt vizibile si din cadrul aplicatiei, la sectiunea mesaje asociatie. Scopul acestor mesaje este de a usura comunicare administratorului cu locatarii. Prin intermediul acestora administratorul poate face diverse anunturi, cum ar fi sedintele pe scara sau data in care se platesc cheltuielile.
  De asemenea, administratorul poate selecta un grup restrans de locatari la care sa trimita un mesaj (ex: o anumita scara sau anumite apartamente).
  Alerte sistem reprezinta notificari sunt generate automat de catre aplicatia noastra, si se declanseaza in urmatoarele scenarii: Administratorul sterge un contor, Un locatar este sters/adaugat pe un apartament La stergerea unui contor puteti vedea un mesaj de informare la sectiune “Citiri Apometre”. Newsletter reprezinta un mesaj din partea operatorului prin care puteti afla ultimele noutati legate de site. Pentru a configura care din aceste tipuri de notificare vreti sa le primiti pe email, accesati pagina de profil, sectiunea “Setari notificari”, si bifati/debifati optiunea dorita, dupa care dati click pe butonul “Salveaza”;
 • OPERATOR reprezinta societatea UBS Management Co SRL, o societate cu raspundere limitata organizata si functionand in conformitate cu legile din Romania, persoana juridica romana, avand sediul social sediul social in Constanta, strada Nucilor, nr 43, Camera nr.3, jud. Constanta, avand codul unic de inregistrare nr. 37784748 si numar de inregistrare de la Oficiul Registrului Comertului Constanta J13/2046/2017, reprezentata prin administrator George-Alexandru SERBAN, avand email office@administram-imobile.ro si sitele web www.administram-imobile.ro, care poate fi denumit in cuprinsul prezentilor Termeni si Conditii sub denumirea de URBAN BUILDING SOLUTION;
 • FURNIZOR SERVICII SOFTWARE– reprezinta societatea Homefile SRL, o societate cu raspundere limitata organizata si functionand in conformitate cu legile din Romania, persoana juridica romana, avand sediul social sediul social in Deva, str. Bld. Decebal, bloc M, scara C, etaj 2, apartament 32, judetul Hunedoara, avand codul unic de inregistrare nr. 32918172 si numar de inregistrare de la Oficiul Registrului Comertului Timis J20/247/13.03.2014, reprezentata prin administrator Radu CIGMAIAN, avand email pentru suport contact@homefile.ro, care poate fi denumit in cuprinsul prezentilor Termeni si Conditii sub denumirea de HOMEFILE.RO;
 • PLATFORMA DE PLATA – reprezinta sistemul de plata software de facilitare a comertului electronic pusa la dispozitia furnizorului de Banca LIBRA BANK, in vederea prestarii serviciilor prin intermediul site-ului;
 • PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
 • PRESEDINTELE ASOCIATIEI DE PROPRIETARI – reprezinta asociatia de proprietari in derularea contractelor si isi asuma obligatii in numele acesteia. El reprezinta asociatia de proprietari in relatiile cu tertii, inclusiv in actiunile initiate de asociatie impotriva unui proprietar care nu si-a indeplinit obligatiile fata de asociatie sau in procesele initiate de un proprietar care contesta o hotarare a adunarii generale a proprietarilor. Presedintele asociatiei de proprietari supravegheaza si urmareste aplicarea hotararilor adunarii generale, respectarea prevederilor statutului si acordului de asociere, precum si aplicarea deciziilor comitetului executiv. Acesta, in functie de situatie, poate propune comitetului executiv sau adunarii generale, dupa caz, masuri impotriva celor care nu respecta regulile, regulamentele, hotararile si deciziile asociatiei de proprietari, conform prevederilor legale si statutare;
 • POSESOR (DETINATOR) DE CARD – inseamna persoana fizica sau juridica, rezidenta sau nerezidenta, care conform contractului incheiat cu Banca Emitenta a instrumentului de plata electronica, detine un instrument de plata electronica emis pe numele sau;
 • SERVICIU – orice serviciu comercializat de URBAN BUILDING SOLUTION pe acest site web, constand in gestionarea asociatiilor de proprietari, efectuarea platilor, informarea cu privire la gestiunea fondurilor asociatiei precum si cu privire la situatia fiecarui apartament in parte, prin intermediul acestui site web, in conditiile prevazute in Termeni si Conditii;
 • SECTIUNE – inseamna o sectiune de pe site-ul web www.administram-imobile.ro;
 • SERVICIU DE MANDATARE – reprezinta un comision procentual de 1,4% din suma achitata de catre utilizatorul-client, perceput de catre operatoul HOMEFILE.RO prin societatea Homefile SRL si care reprezinta costurile necesare pentru procesarea si transferarea platii in conditii de siguranta catre asociatia de proprietari;
 • SITE WEB – insemna site-ul www.administram-imobile.ro;
 • SPAM – insemna orice comunicare comerciala nesolicitata interzisa de lege atata timp cat nu exista acordul explicit al destinatarului (utilizatorului). URBAN BUILDING SOLUTION nu incureajeaza SPAM-ul si nu va proceda la asemenea comunicari catre utilizatorii sai;
 • STOCAREA – pastrarea pe orice fel de suport a datelor sau informatiilor;
 • TRANZACTIE – Operatiune care ii permite detinatorului de card sa isi achite cheltuileile aferente locuintei sale, astfel cum acestea sunt prezentate in aplicatie prin intermediul sistemului de plata cu cardul, sistem gestionat de Banca LIBRA BANK;
 • UTILIZATOR – este orice persoana fizica care navigheaza pe site si vizualizeaza continutul de pe acesta fara a fi necesara o inregistrare cu un nume de cont si parola;
 • UTILIZATOR-CLIENT – persoana fizica (locatar, s.a.) care acceseaza si utilizeaza site-ul prin creearea unui cont cu adresa de e-mail si parola ori prin autentificarea pe site-ul web www.homefile.ro cu ajutorul contului de Google sau al contului de Facebook, deja detinut de catre persoana fizica.
 • VIZITA – inseamna orice accesare de catre o persoana a site-ul web www.administram-imobile.ro sau a unei subsectiuni din acesta;

III. UTILIZAREA SITE-ULUI WEB WWW.ADMINISTRAM-IMOBILE.RO

Veti putea naviga prin site-ul web si veti putea vizualiza continutul acestuia fara a va inregistra cu un cont si o parola, cu toate acestea, pentru a va bucura pe deplin de toate facilitatile si optiunile sistemului, va fi necesara autentificarea dvs. sau crearea unui cont.

Veti fi responsabil pentru toate accesarile sau vizitele efectuate pe site-ul web de catre dumneavoastra, indiferent daca sunt sau nu autorizate de dumneavoastra.

De asemenea, sunteti de acord:
(I)    sa furnizati informatii adevarate, exacte, actuale si complete despre dumneavoastra, si
(II)   sa mentineti si sa actualizati prompt informatiile furnizate pentru ca acestea sa fie adevarate, exacte, actuale si complete. Daca furnizati orice informatii care sunt false, inexacte, sau incomplete, sau URBAN BUILDING SOLUTION are motive intemeiate de a suspecta ca aceste informatii sunt false, inexacte, sau incomplete, URBAN BUILDING SOLUTION are dreptul de a refuza orice solicitare si / sau de a nu da curs solicitarilor, la libera sa alegere.

Datele si informatiile furnizate de dumneavoastra sunt supuse Politicii de confidentialitate si Politicii de protectie a datelor cu caracter personal. Prin utilizarea de catre dvs. a site-ului sunteti de acord cu colectarea si utilizarea (asa cum sunt prezentate in Politica de confidentialitate si in Politica de protectie a datelor cu caracter personal) anumitor informatii despre dumneavoastra, inclusiv transferul acestor informatii pentru depozitarea, prelucrarea si utilizarea de catre URBAN BUILDING SOLUTION si de FURNIZOR SERVICII SOFTWARE si a punctelor sale de lucru.

Noi nu suntem raspunzatori pentru nici un prejudiciu cauzat sau in legatura cu furtul datelor din cauza incapacitatii dvs. de a lua masuri rezonabile, divulgarea de catre dvs. a datelor furnizate sau autorizarea de catre dvs. acordata unei alte persoane de a utiliza datele dumneavoastra.

IV. COD DE CONDUITA APLICABIL PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI WEB WWW.ADMINISTRAM-IMOBILE.RO

In legatura cu utilizarea de catre dvs. a site-ului web www.administram-imobile.ro, precum si in legatura cu continutul pe care il completati dvs. ca si utilizator in formularele pus la dispozitie de catre URBAN BUILDING SOLUTION in cadrul sectiunii de “CONTACT”, “FORMULAR SOLICITARE OFERTA” dar si in cadrul altor sectiuni din aplicatia, sunteti de acord ca nu veti proceda la urmatoarele actiuni si nici nu veti permite nimanui, direct sau indirect sa:

 • comunicati, transmiteti sau puneti la dispozitie orice continut sau informatie pe care nu aveti dreptul sa o puneti la dispozitie in conformitate cu orice lege sau dispozitie contractuala;
 • comunicati, transmiteti sau puneti la dispozitie, informatii care nu sunt publice sau informatii personale care permit identificarea unei alte persoane, fara consimtamantul explicit al acelei persoane;
 • comunicati, transmiteti sau puneti la dispozitie, informatii care incalca orice patent, marca comerciala, secret comercial, drept de autor sau alte drepturi de proprietate ale vreunei parti in alt mod;
 • restrictionati sau impiedicati accesul altor utilizatori in accesarea sau vizitarea site-ului, inclusiv dar fara a se limita la metode de „hacking” sau modificarea interfetei site-ului;
 • accesarea sau incercarea de accesare a site-ului web sau a unor sectiuni ale acestuia prin orice alt mijloc decat prin interfata dedicata utilizatorilor;
 • modificarea site-ului in orice mod sau orice forma, in scopul de a obtine acces neautorizat la site;
 • utilizarea site-ului sau a materialelor pentru orice scop ilegal;
 • folosirea site-ului sau a a materialelor de pe site in orice scop ilegal, injust sau cu rea-credinta;
 • exprimarea in md expres sau in mod implicit a unor declaratii, prezentandu-le ca fiind aprobate de URBAN BUILDING SOLUTION, fara acordul URBAN BUILDING SOLUTION acordat in prealabil, in forma scrisa;
 • prezentarea ca fiind o alta persoana sau reprezentant al unei entitati, indiferent daca aceasta este o informatie adevarata sau una fictiva, inclusiv ca salariat al URBAN BUILDING SOLUTION sau reprezentant al URBAN BUILDING SOLUTION;
 • transmiterea oricarui continut sau informatie care este ilegal, fraudulos, amenintator, abuziv, calomnioase, defaimatoare, obscene, pornografice, de ura, vulgare sau in alt mod, sau incalca drepturile noastre sau ale unei terte parti, drepturi de proprietate intelectuala sau a altor drepturi; transmiterea oricarui material sau a unor informatii care nu sunt publice cu privire la societatile comerciale fara autorizatia de a face acest lucru; transmiterea oricarui secret comercial al unei terte parti; sau transmiterea oricaror reclame, solicitari, oportunitati de investitii sau alte comunicari comerciale nesolicitate – denumite si mesaje SPAM (cu exceptia celor permise in mod expres altfel de catre noi);
 • utilizarea site-ului pentru a face rau minorilor in orice fel;
 • transmiterea oricarui program software sau a altor materiale care contin virusi sau alte elemente de natura distructiva;
 • modificarea, adaptarea, traducerea, vinderea, sau dezasamblarea oricarei parti a site-ului sau incercarea de a deriva orice cod sursa sau idei care stau la baza sau algoritmi de orice parte a Site-ului;
 • eliminarea oricaror drepturi de autor, marci comerciale sau alte drepturi de proprietate continute pe Site;
 • comportamente de hartuire in mediul online;
 • crearea de legaturi catre orice pagina sau continut de pe Site, fara autorizatie scrisa obtinuta in prealabil de la reprezentantii URBAN BUILDING SOLUTION;
 • folosirea oricaror programe de tipul robot sau a unui dispozitiv manual sau automat pentru a prelua date sau reproduce informatiile sau structura de navigare sau prezentarea Site-ului sau continutul fara acordul URBAN BUILDING SOLUTION prealabil in scris, inclusiv in ceea ce priveste orice imagine afisat pe site;
 • culegerea sau colectarea de informatii despre vizitatorii site-ului fara acordul expres al acestora;
 • incalcarea oricaror legi aplicabile local, national sau international, incluzand, dar fara a se limita la acestea, precum si orice regulamente cu putere de lege, dar si reglementarile europene.

Actiunile prezentate mai sus vor constitui o incalcare a prezentilor „Termeni si Conditii”.

De asemenea, prin acceptarea prezentilor „Termeni si Conditii” declarati ca ati inteles ca transmiterea si procesarea tehnica a site-ului, inclusiv de continut de utilizare, poate implica transmisii prin diferite retele si modificari pentru a se conforma si adapta la cerintele tehnice de conectare la retele sau dispozitive existente astazi in mediul online.

In cazul in care alegeti sa prezentati orice idei, sugestii, documente si / sau propuneri in cadrul formularului pus la dispozitie de catre URBAN BUILDING SOLUTION in cadrul sectiunii de “CONTACT” recunoasteti si sunteti de acord ca:

 • mesajele dumneavoastra nu contin informatii confidentiale sau protejate;
 • URBAN BUILDING SOLUTION nu este tinut de nici o obligatie de confidentialitate, explicite sau implicite, cu privire la datele furnizate;
 • URBAN BUILDING SOLUTION are dreptul de a utiliza sau dezvalui (sau de a alege sa nu utilizeze sau sa dezvaluie) aceste comunicari in orice scop, in orice mass-media din intreaga lume;
 • mesajele si informatiile transmise de dvs. vor deveni in mod automat proprietatea URBAN BUILDING SOLUTION  fara nici o obligatie fata de URBAN BUILDING SOLUTION in relatia cu dumneavoastra;
 • dumneavoastra nu aveti dreptul la nici o compensatie de orice fel de la URBAN BUILDING SOLUTION in nici un caz.

V. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI RESTRICTII LA UTILIZARE

Informatiile si materialele furnizate pe sau prin intermediul Site-ului, inclusiv orice continut, date, text, desene, grafica, imagini, fotografii, ilustratii, clipuri audio si video, logo-uri, iconite si link-uri (denumite in mod colectiv, “Materiale”) sunt detinute in mod exclusiv prin URBAN BUILDING SOLUTION, si sunt menite sa va informeze cu privire la serviciile oferite sau descrise pe Site.

Sub rezerva respectarii acestor „Termenii si Conditii”, puteti utiliza Materialele exclusiv pentru uzul personal, necomercial, cu conditia sa nu eliminati nici un drept de autor sau alte drepturi de proprietate continute de acestea.

Sub rezerva respectarii acestor „Termenii si Conditii”, puteti utiliza Site-ul si Materialele exclusiv pentru uzul dvs. personal, cu conditia ca sa nu utilizati, reproduce, modifica, afisa, efectua public, distribui, crea lucrari derivate sau eluda orice masura tehnologica prin care se controleaza in mod eficient accesul la Site si / sau materiale in orice mod, inclusiv, fara a se limita la, manual sau automat, in orice scop.

Folosirea Site-ului si a materialelor pentru orice alt scop decat cele autorizate in mod expres in acesti „Termenii si Conditii”, este o incalcare a drepturilor de autor URBAN BUILDING SOLUTION si a altor drepturi de proprietate, si este strict interzisa.

Site-ul, inclusiv partea software, baze de date, informatiile, continutul, codurile de calculator, idei, know-how si materiale (precum si toate modificarile si lucrarile derivate ale acestora, precum si orice proprietate intelectuala si alte drepturi legate de acestea sau care sunt continute in acesta) inclusiv, fara a se limita la, selectia, secventa “look and feel” si dispunerea elementelor, precum si succesiunea „ferestrelor” este detinut si operat de URBAN BUILDING SOLUTION si vor ramane proprietatea exclusiva a URBAN BUILDING SOLUTION.

Sunteti de acord ca Site-ul este protejat prin dreptul de autor si alte legi speciale care au aplicabilitate in domeniul protejarii proprietatii intelectuale. In plus, acceptati faptul ca nu dobanditi nici un drept de proprietate, prin utilizarea Site-ului sau a Materialelor, ca nu veti contesta in orice mod care ar putea afecta proprietatea URBAN BUILDING SOLUTION a site-ului si continutul acestuia.

Marcile comerciale, logo-urile si marcile de servicii afisate pe Site (denumite colectiv “Marci”) sunt marci comerciale inregistrate si / sau neinregistrate ale URBAN BUILDING SOLUTION si ale furnizorilor URBAN BUILDING SOLUTION.

Marcile comerciale pentru proprietatea URBAN BUILDING SOLUTION, inregistrate sau neinregistrate, nu pot fi utilizate in legatura cu orice serviciu care nu este oferit de URBAN BUILDING SOLUTION, in orice mod care ar putea sa provoace confuzie in relatia cu clientii, sau in orice mod care denigreaza URBAN BUILDING SOLUTION.

Nimic de pe acest site nu trebuie interpretat ca acordarea, explicita sau implicita, sau in alt mod, unui drept de a utiliza orice marca comerciala, fara permisiunea expresa scrisa a URBAN BUILDING SOLUTION sau furnizori ai URBAN BUILDING SOLUTION. Utilizarea necorespunzatoare a oricarei Marci comerciale este interzisa, iar URBAN BUILDING SOLUTION va pune in aplicare in conformitate cu dispozitiile legale drepturile sale de proprietate intelectuala in astfel de marci, inclusiv prin litigii de natura civila si / sau penala.

VI. LINK-URI

Ca un avantaj pentru utilizatorii nostri, putem furniza link-uri catre site-uri web ori platforme ale unor terte parti.

Daca folositi aceste link-uri, veti parasi site-ul nostru. Relatiile cu terte parti, prin intermediul acestor link-uri catre acele site-uri sau aplicatii ale tertelor parti privesc strict relatia dintre dumneavoastra si tertele parti.

Cu exceptia cazului in care se precizeaza in mod expres altfel, URBAN BUILDING SOLUTION nu este responsabil pentru continutul, produsele sau serviciile oferite pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri web, ori pentru orice actualizari sau modificari ale acestor site-uri, pentru utilizarea sau incapacitatea de a utiliza astfel de site-uri sau alte practici ale acestor site-uri, precum si faptul ca URBAN BUILDING SOLUTION ofera astfel de legaturi nu indica nici o aprobare sau sustinere a oricarui material continut pe orice site.

Site-urile ori platformele tertelor parti nu sunt sub controlul nostru si nu vom face nici o reprezentare in ceea ce priveste calitatea, adecvarea, functionalitatea sau legalitatea oricaror site-uri la care putem oferi link-uri. URBAN BUILDING SOLUTION isi declina orice responsabilitate pentru continutul, legalitatea, decenta sau acuratetea informatiilor, precum si pentru orice produse si servicii, care apar pe orice site / aplicatia ori platfoma tertelor parti.

De asemenea, URBAN BUILDING SOLUTION nu isi asuma raspunderea pentru platforma de plata pusa la dispozitie de catre LIBRA BANK, fiind exonerat de orice raspundere cu privire la indeplinirea ori neindeplinirea dispozitiilor legale de catre platforma de plata a LIBRA BANK in privinta legislatiei care reglementeaza comertul online, protectia datelor cu caracter personal, confidentialitatea datelor, proprietate intelectuala si alte elemente esentiale ori neesentiale componente ale comertului de servicii online, astfel cum acestea sunt regelementate la nivel national si / sau european.

Prin prezentii „Termeni si Conditii” exonerati in mod complet, irevocabil, dar si pentru totdeauna URBAN BUILDING SOLUTION si renuntati la orice pretentie sau cerere ati putea avea impotriva URBAN BUILDING SOLUTION cu privire la astfel de linkuri sau site-uri ori platforme ale partilor terte.

VII. ACCESUL MINORILOR

Desi URBAN BUILDING SOLUTION nu pune la dispozitia utilizatorului prin intermediul site-ului sau web www.administram-imobile.ro nici un element cu continut daunator pentru minori, cu toate acestea URBAN BUILDING SOLUTION incurajeaza parintii sa utilizeze supravegherea parentala corespunzatoare pentru a stabili daca acordati autorizatie copiilor minori pentru a accesa Site-ul. Protectiile care asigura un control parental (cum ar fi serviciile de hardware, software sau de filtrare) sunt disponibile in comert, acestea putandu-va ajuta la limitarea accesului la materialul care este daunator pentru minori.

VIII. POSIBILA INCALCARE A TERMENILOR SI CONDITIILOR. DAUNE-INTERESE

Incalcarea acestor “Termeni si Conditii”, inclusiv folosirea neautorizata a site-ului, pot fi cercetate si se pot lua masuri impotriva acestora, inclusiv insa fara a se limita la procese civile, penale sau de alta natura.

Intelegeti si sunteti de acord ca ramane la libera alegere a URBAN BUILDING SOLUTION si fara o notificare prealabila, ca URBAN BUILDING SOLUTION poate restrictiona sau bloca accesul dumneavoastra la site sau la serviciile oferite de acesta, poate anula anumite servicii sau optiuni, poate refuza sa onoreze anumite servicii in derulare sau servicii viitoare care au legatura cu dumneavoastra ori cu o persoana care actioneaza in mod concertat cu dumneavoastra, daca URBAN BUILDING SOLUTION considera ca “Termenii si Conditiile”, drepturile URBAN BUILDING SOLUTION sau drepturile altui vizitator sau site sunt incalcate.

IX. DECLARATIE DE DECLINARE A RESPONSABILITATII

Site-ul, materialele prezentate pe acesta si orice serviciu obtinut prin intermediul prezentului site sunt furnizate ca atare fara nici un fel de garantie expresa sau implicita.

Va asumati toata raspunderea si riscurile care ar putea reiesi din folosirea site-ului si din increderea acordata acestuia. Nici o opinie, sfat sau declaratie a URBAN BUILDING SOLUTION, fie ca este facuta prin intermediul site-ului sau in alta modalitate, nu creeaza nici un fel de garantie.

URBAN BUILDING SOLUTION nu ofera nici o garantie, aprobare si nici nu isi asuma responsabilitatea pentru orice serviciu publicat sau oferit de catre o terta parte prin acest site sau prin orice link, banner sau alt fel de publicitate, iar URBAN BUILDING SOLUTION nu va fi parte in nici un mod in eventuale tranzactii derulate intre dumenavoastra si o terta parte.

Utilizarea site-ului si a altor materiale prezentate pe site se face pe propria dumneavoastra raspundere. De asemenea, veti fi singura persoana raspunzatoare pentru orice dauna cauzata sistemului din computerul dumneavoastra sau pentru pierderea de date care ar putea rezulta din descarcarea a oricaror astfel de materiale.

Sfaturile sau informatiile, fie ca sunt acordate oral fie in scris, obtinute de dumenavoastra din partea URBAN BUILDING SOLUTION si / sau a oricaror societati care il alcatuiesc prin acest site nu va crea nici o garantie care nu este stipulata in mod explicit.

Site-ul sau materialele pot include inadvertente, erori, informatii ori materiale care incalca acesti termeni de utilizare. In plus, modificarile neautorizate pot fi facute de catre terte parti site-ului sau materialelor. Cu toate ca incercam sa asiguram integritatea Site-ului, nu garantam cu privire la caracterul complet si la corectitudinea Site-ului.

In cazul in care apare o situatie in care caracterul complet si corectitudinea site-ului este pusa la indoiala, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: office@administram-imobile.ro, iar daca este posibil, cu o descriere a materialului care urmeaza sa fie verificat si locatia (URL) in cazul in care un astfel de material poate fi gasit pe site, precum si informatii suficiente pentru a ne permite sa va contactam. Vom incerca sa solutionam problemele dumneavoastra cat mai curand posibil, avand in vedere o perioada rezonabila de timp.

X.RASPUNDERE

In cadrul limitelor legale, sunteti de acord si va asumati in mod expres faptul ca nici URBAN BUILDING SOLUTION si nici societatea UBS Management Co SRL, asociatii lor, furnizorii lor, salariatii ori reprezentantii nu sunt si nu vor fi tinuti raspunzatori fata de dvs. sau orice tert pentru orice incidente, consecinte, daune directe sau indirecte (inclusiv dar fara a se limita la pierderea unor afaceri, pierderea unor date sau informatii ori pierderea profitului) in temeiul oricarui contract sau neglijenta in legatura cu site-ul sau materialele prezentate pe site.

XI.PUBLICITATE

Newsletterele URBAN BUILDING SOLUTION sunt transmise prin intermediul societatii UBS Management Co SRL. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

In momentul in care, utilizatorul completeaza formularul pus la dispozitie de catre URBAN BUILDING SOLUTION in cadrul sectiunii de “CONTACT” precum si in cazul in care acesta isi creeaza un cont pe site-ul web, acesta are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client, poate fi modificata in orice moment, prin completarea formularului de dezabonare pus la dispozitie pe pagina principala.

Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentii „Termeni si Conditii”.

XII. ACCESAREA SITE-ULUI WWW.ADMINISTRAM-IMOBILE.RO. CUM POT SA DEVIN UTILIZATOR-CLIENT AL SITE-ULUI WWW.ADMINISTRAM-IMOBILE.RO?

Orice persoana fizica care navigheaza pe site si vizualizeaza continutul de pe acesta fara a fi necesara o autentificare cu un cont si parola, dobandeste calitatea de UTILIZATOR.

Cu toate acestea, va recomandam sa va autentificati cu un cont prin intermediul unei adrese de e-mail si a unei parole, pentru a va bucura din plin de toate avantajele folosirii sistemului in scopul gestionarii atat a cheltuileilor si platilor aferente locuintei dvs. De asemenea, pentru a va folosi de toate optiunile aplicatiei este necesar ca si Asociatia de proprietari sa foloseasca sistemul pentru gestionarea asociatiei de proprietari, efectuarea platilor, informarea cu privire la gestiunea fondurilor asociatiei precum si cu privire la situatia fiecarui apartament in parte, prin intermediul acestui site web.

In acest sens, puteti deveni UTILIZATOR-CLIENT al sistemului de gestionare prin urmatoarele modalitati:

Spuneti Presedintelui si Comitetului Executiv despre URBAN BUILDING SOLUTION, iar noi va platim cheltuielile la asociatia de proprietari!

Dumneavoastra, in calitate de locatar, aflati despre beneficiile aduse de URBAN BUILDING SOLUTION, in ceea ce priveste gestionarea apartamentelor si asociatiei de proprietari ii spuneti Presedintelui sau Comitetului Executiv despre avantajele folosirii aduse de URBAN BUILDING SOLUTION pentru locatari.

XIII. CUM OBTINETI UN CONT PE SITE-UL WEB WWW.ADMINISTRAM-IMOBILE.RO?

Pentru ca Locatarul sa poata folosi sistemul WWW.ADMINISTRAM-IMOBILE.RO trebuie fie sa isi crezee un cont fie sa se autentifice pe site-ul web www.administram-imobile.ro cu contul de GOOGLE sau cu contul de FACEBOOK, folosind urmatorii pasi:

1) CREEAREA UNUI CONT PE SITE-UL

 • Sa intre pe site-ul web www.ADMINISTRAM-IMOBILE.ro
 • Accesati Sectiunea ”AUTENTIFICARE”

Sectiunea ”AUTENTIFICARE” va pune la dispozitie optiunea ”Autentificarea” in cazul in care aveti deja un cont pe platforma homefile.ro .

 • Pentru a creea un cont nou veti accesa printr-un singur click optiunea denumita ”Creare cont”
 • In sub-sectiunea” Creare cont”, veti completa toate campurile cu datele solicitate, respectiv, e-mail, prenume, nume, parola, confirmarea parolei (adica veti mai scrie inca o data aceeasi parola), daca este cazul.
 • Prin crearea unui cont sunteti de acord cu  “ Termeni si Conditii ”
 • Pentru definitivarea contului, veti da click pe casuta ”Creeaza contul”

2) CONECTAREA CU CONTUL DVS. DE GOOGLE

Folosind aceasta modalitate de a va autentifica pe site-ul web www.administram-imobile.ro , veti introduce adresa dvs. de e-mail si parola, date aferente contului de google.

Vei fi redirectionat pe pagina principala a acelei aplicatii unde trebuie sa acceptati ca www.homefile.ro sa acceseze datele dumneavoastra.

Daca sunteti de accord, apasati butonul care sa confirme accesul aplicatiei homefile
In acest sens, operatorul homefile se obliga sa nu proceseze alte date cu caracter personal, inserate de dvs. pe contul personal de GOOGLE.

3) CONECTAREA CU CONTUL DVS. DE FACEBOOK

Folosind aceasta modalitate de a va autentifica pe site-ul web www.administram-imobile.ro , veti introduce adresa dvs. de e-mail si parola, date aferente contului de FACEBOOK.
Vei fi redirectionat pe pagina principala a acelei aplicatii unde trebuie sa acceptati ca www.homefile.ro sa acceseze datele dumneavoastra.
Daca sunteti de accord, apasati butonul care sa confirme accesul aplicatie.
In acest sens, furnizorul de servicii informatice se obliga sa nu proceseze alte date cu caracter personal, inserate de dvs. pe contul personal de FACEBOOK.

XIV. GESTIONAREA CONTULUI DE CATRE LOCATAR

1) CUM ACCESATI APLICATIA?

Aveti la dispozitie mai multe metode pentru a accesa aplicatia homefile.
In acets sens, va puteti crea un cont nou pe site-ul web www.administram-imobile.ro sau va puteti autentifica prin aplicatiile dvs. preferate GOOGLE sau FACEBOOK.

2) CUM VA PUTETI GESTIONA LOCUINTA?

 1. Cum va adaugati locuinta in sistem?

Va veti autentifica pe site-ul web www.administram-imobile.ro ori www.homefile.ro cu contul dvs.
Dupa ce ati intrat in contul dvs. veti parcurge urmatorii pasi:

 • In meniul din stanga, veti accesa sectiunea ”APARTAMENTE„
 • Introduceti codul apartamentului dvs. primit de la URBAN BUILDING SOLUTION.
 • Apasati pe butonul ”ADAUGA” pentru a finaliza procesul de inregistrare a locuintei.

2. Cum stergeti o locuinta din sistem?

Dupa ce ati intrat in contul dvs. veti parcurge urmatorii pasi:

 • In meniul din stanga, acceseaza sectiunea ”APARTAMENTE„
 • In dreptul numelui apartamentului apasa pe butonul „Sterge”

Stergerea unei locuinte va declansa automat schimbarea codului, acesta fiind accesibil utilizatorilor care detin in continuare drepturi de locatar, la sectiunea ”APARTAMENTE„

    3. Cum folositi aplicatia pentru locuinta dvs.?

Pentru a gestiona o locuinta trebuie accesata sectiunea” APARTAMENTE„ din meniul stanga.
La aceasta sectiune se gasesc si informatiile legate de apartamente, de utilizatorii ce detin drepturi pe aceleasi apartamente, cat si informatii legate de asociatie, administrator si presedinte.
In meniul stanga, veti regasi urmatoarele optiuni pentru a va administra locuinta, respectiv:

 • Notificari
 • Plateste online
 • Cheltuieli
 • Istoric cheltuieli
 • Citiri apometre
 • Istoric consum
 • Apartamente

In cadrul optiunii ”NOTIFICARI”, veti avea la dispozitie modalitatea de a primi si citi diverse mesaje.
Acestea sunt de trei feluri:

 1. Mesaje asociatie sunt trimise de catre URBAN BUILDING SOLUTION. Ele sunt vizibile si din cadrul aplicatiei, la sectiunea mesaje asociatie. Scopul acestor mesaje este de a usura comunicare URBAN BUILDING SOLUTION cu locatarii. Prin intermediul acestora URBAN BUILDING SOLUTION poate face diverse anunturi, cum ar fi sedintele pe scara sau data in care se platesc cheltuielile.
 2. Alerte sistem reprezinta notificari sunt generate automat de catre aplicatia noastra, si se declanseaza in urmatoarele scenarii: URBAN BUILDING SOLUTION sterge un contor, Un locatar este sters/adaugat pe un apartament, La stergerea unui contor puteti vedea un mesaj de informare la sectiune “Citiri Apometre”. De asemenea, administratorul poate selecta un grup restrans de locatari la care sa trimita un mesaj (ex: o anumita scara sau anumite apartamente).
 3. Newsletter reprezinta un mesaj din partea operatorului administram-imobile.ro ori homefile.ro prin care puteti afla ultimele noutati legate de site. Pentru a configura care din aceste tipuri de notificare vreti sa le primiti pe email, accesati pagina de profil, sectiunea “Setari notificari”, si bifati/debifati optiunea dorita, dupa care dati click pe butonul “Salveaza”.

In cadrul optiunii ”CHELTUIELI”, veti avea la dispozitie posibilitatea de a vizualiza in timp real, forma electronica a tabelului de cheltuieli, afisat la avizierul scarii aferente locuintei dvs.

Mai precis, prin intermediul acestei optiuni, veti putea vizualiza:

 • Luna aferenta tabelului de cheltuieli publicat
 • Data afisarii tabelului de cheltuieli
 • Data scadentei platii cheltuielilor prevazute in tabelul de cheltuieli publicat
 • Informatii despre locuinta dvs., respectiv numele, prenumele / denumirea proprietarului, adresa apartamentului, numarul de persoane prezente in cadrul locuintei dvs., suprafata utila a locuintei dvs., suprafata incalzita a locuintei dvs.
 • Desfasuratorul cheltuileilor aferente locuintei dvs. cu detalierea denumirii de cheltuiala, respectiv apa rece, apa calda, curent, administrator, salubritate, curatenie, interfon s.a., cu modalitatea de impartire a acestor cheltuilei, respectiv per persoana, per apartament, costul per unitate de masura, cantitatea si valoare in LEI a acestor cheltuieli, precum si situatia restantelor si a penalizarilor.

In cadrul optiunii ”ISTORIC CHELTUIELI”, veti avea la dispozitie posibilitatea de a vizualiza in timp real, fisa contabila a locuintei dvs. prezentata in modalitate cronologica, calculul restantelor si penalizarilor, precum si un grafic care arata o situatie privind cresterea sau scaderea cheltuielilor datorate pentru locuinta dvs. in fiecare luna, astfel incat sa aveti o evidenta exacta a bugetului dvs. alocat cheltuielilor Asociatiei de Proprietari.

In cadrul optiunii ”CITIRI APOMETRE”, veti avea la dispozitie posibilitatea de a introduce indecsii contoarelor de apa ale locuintei dvs., pentru ca mai apoi acestia sa fie prelucrati de catre URBAN BUILDING SOLUTION.
Pentru o evidenta clara a modului in care au fost introdusii indecsi in fiecare luna, a fost introdus conceptul de stari, iar in acest sens vom avea urmatoarele:

 • Neintrodus – contoarele a caror indecsi nu au fost introdusi de locatar sau de ADMINISTRATOR BLOC (Urban Building Solution) in luna curenta;
 • Introdus locatar – contoarele a caror indecsi au fost introdusi de locatar, dar deocamdata neprocesati de ADMINISTRATOR BLOC (Urban Building Solution);
 • Confirmat administrator – contoarele a caror indecsi au fost raportati de utilizator-client, iar ADMINISTRATOR BLOC (Urban Building Solution) nu a modificat citirea raportata;
 • Consum estimativ – contoarele a caror indecsi au fost estimati ADMINISTRATOR BLOC (Urban Building Solution), indexul curent nefiind raportat de locatar;
 • Introdus administrator – contoarele a caror indecsi au fost introdusi de ADMINISTRATOR BLOC (Urban Building Solution) in urma unei raportari facute de locatari prin alte mijloace decat aceasta aplicatie;
 • Citit administrator – contoarele a caror indecsi au fost verificati de ADMINISTRATOR BLOC (Urban Building Solution) sau de o autoritate competenta si introdusi in aplicatie de catre ADMINISTRATOR BLOC (Urban Building Solution);

Aceste mecanisme au fost create pentru a imbunatati transparenta in gestiunea consumurilor de ape.

Locatarii nu pot introduce citiri pentru contoarele care au fost procesate de URBAN BUILDING SOLUTION in luna curenta, campul index curent devenind dezactivat.

Numarul de locuinte pe care un utilizator le poate inregistra pentru gestionare NU este limitat.

Cum adaugati indexul contoarelor dvs.?

Pentru adaugarea indexului aferent contoarelor de apa din locuinta dvs., veti parcurge urmatorii pasi:

 1. Pentru introducerea indexului curent accesati sectiunea ”CITIRI APOMETRE” din meniul paginii de locatar,
 2. Introduceti indexul contorului in campul ”Index curent” si asigurati-va ca aceste doua valori coincid.
 3. Verificati campul ”Stare” si asigurati-va ca acesta s-a modificat in ”Introdus locatar”
 4. Apasati butonul ”Salveaza”.

In cadrul optiunii ”ISTORIC CONSUM”, veti avea la dispozitie posibilitatea de a vizualiza istoricul consumului dvs. in ordine cronologica, atat pentru contorul de apa calda cat si pentru contorul de apa rece, aferente incaperii ”BAIE” si ”BUCATARIE”, precum si totalul consumului.

De asemenea, veti avea acces si la un grafic care va arata fluxul de crestere sau scadere al consumului de apa calda sau / si apa rece, pentru fiecare luna in parte, pentru a avea o evidenta a consumului de apa pentru locuinta dvs.

XV. MODALITATEA IN CARE SE INCHEIE CONTRACTUL INTRE DVS. SI OPERATOR

Pentru a putea accesa aplicatia Homefile, precum si pentru a va putea bucura pe deplin de toate optiunile sistemului nostru, este necesara incheierea prezentului contract denumit “Termeni si Conditii” intre dvs. si operatorul URBAN BUILDING SOLUTION prin societatea UBS Management Co SRL.

Operatorul URBAN BUILDING SOLUTION isi rezerva, de asemenea, dreptul de a incheia si alte tipuri de contracte cu utilizatorii, in conformitate cu pachetul de Abonament ales de fiecare Asociatie de Proprietari.

Prezentul contract se va incheia intre dvs. (fie ca aveti calitatea de Locatar, fie ca aveti calitatea de Administrator) in momentul in care va veti crea un cont pe site-ul www.administram-imobile.ro sau in momentul in care va autentificati pe site-ul web www.administram-imobile.ro cu contul dvs. de GOOGLE sau de FACEBOOK, respectiv:

– LA CREEAREA UNUI CONT PE SITE-UL WEB WWW.ADMINISTRAM-IMOBILE.RO

 • Intrati pe site-ul web wwww.administram-imobile.ro
 • Accesati Sectiunea ”AUTENTIFICARE”
 • Pentru a creea un cont nou veti accesa printr-un singur click optiunea denumita ”Creare cont”
 • In sub-sectiunea” Creare cont”, veti completa toate campurile cu datele solicitate, respectiv, e-mail, prenume, nume, parola, confirmarea parolei (adica veti mai scrie inca o data aceeasi parola),
 • Prin crearea unui cont sunteti de acord cu Termeni si Conditii. In acest sens, aveti obligatia de a citi Termeni si Conditii, in scopul luarii la cunostinta a drepturilor si obligatiilor dvs. in cadrul raporturilor juridice desfasurate intre dvs. si operatorul Homefile
 • Pentru definitivarea contului, veti da click pe casuta ”Creeaza contul”

– CONECTAREA CU CONTUL DVS. DE GOOGLE

Folosind aceasta modalitate de a va autentifica pe site-ul web www.administram-imobile.ro, veti introduce adresa dvs. de e-mail si parola, date aferente contului de google.

Vei fi redirectionat pe pagina principala a acelei aplicatii unde trebuie sa acceptati ca www.homefile.ro sa acceseze datele dumneavoastra.

Daca ce declarati ca sunteti de acord cu Termeni si Conditii, sens in care aveti obligatia de a citi continutul in scopul luarii la cunostinta a drepturilor si obligatiilor dvs. in cadrul raporturilor juridice desfasurate intre dvs. si furnizorul de servicii informatice, apasati butonul care sa confirme accesul aplicatiei.

In acest sens, operatorul furnizorul de servicii informatice se obliga sa nu proceseze alte date cu caracter personal, inserate de dvs. pe contul personal de GOOGLE.

– CONECTAREA CU CONTUL DVS. DE FACEBOOK

Folosind aceasta modalitate de a va autentifica pe site-ul web www.administram-imobile.ro , veti introduce adresa dvs. de e-mail si parola, date aferente contului de FACEBOOK.

Vei fi redirectionat pe pagina principala a acelei aplicatii unde trebuie sa acceptati ca www.homefile.ro sa acceseze datele dumneavoastra.

Daca ce declarati ca sunteti de acord cu Termeni si Conditii, sens in care aveti obligatia de a citi continutul in scopul luarii la cunostinta a drepturilor si obligatiilor dvs. in cadrul raporturilor juridice desfasurate intre dvs. si furnizorul de servicii informatice, apasati butonul care sa confirme accesul aplicatiei.

In acest sens, operatorul furnizorul de servicii informatice se obliga sa nu proceseze alte date cu caracter personal, inserate de dvs. pe contul personal de FACEBOOK.

De asemenea, dumneavoastra aveti obligatia de a printa sau salva pe orice suport durabil prezentul Contract, prin accesarea iconitelor de „PRINT” (imprimanta) sau „SALVARE” (discheta).

Prin finalizarea crearii unui nou cont ori prin autentificarea cu contul dvs. de GOOGLE sau de FACEBOOK, dvs. consimtiti ca toate datele furnizate de dvs., necesare procesului de creare al contului sau de autentificare, sunt corecte, complete si adevarate la data efectuarii inscrierii.

Prin finalizarea crearii unui nou cont ori prin autentificarea cu contul dvs. de GOOGLE sau de FACEBOOK, dvs. consimtiti ca Operatorul Homefile poate sa va contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de operator, in orice situatie in care este necesara contactarea dvs.

Prezentul Contract denumit Termeni si Conditii, intra in vigoare la data la care dvs. consimtiti si acceptati prezentii termeni contractuali, prin citirea acestora si dupa ce dati click pe „Creeaza contul”.

Prezentul Contract isi va produce efectele pana la data incetarii contractului, indiferent de motivul incetarii acestuia.

XVI. CONDITII CARE TREBUIE INDEPLINITE DE CATRE UTILIZATORUL – CLIENT, PENTRU CA SISTEMUL SA RULEZE LA CAPACITATEA SA MAXIMA DE FUNCTIONALITATE

Pentru ca aplicatia Homefile prin site-ul web www.administram-imobile.ro sa ruleze la capacitatea sa maxima, va rugam sa folositi ultima versiune de browsere web – minim versiunea 10, Chrome si FireFox.

XVII. DREPTUL DE RETRAGERE

In conformitate cu prevederile legale ale Ordonantei de urgenta nr. 24/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, locatarul in calitate de utilizator-client beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage din prezentul contract incheiat la distanta, fara sa fie nevoit sa isi justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri, cu exceptia celor de rambursare a costurilor suplimentare, in cazul in care consumatorul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard oferita de operator.

Dreptul de retragere priveste strict plata serviciului de mandatare, serviciu care consta in comisionul procentual de 1,4% din suma achitata de catre utilizatorul-client, perceput de catre operatoul Homefile SRL si care reprezinta costurile necesare pentru procesarea si transferarea platii in conditii de siguranta catre asociatia de proprietari.

In cazul in care locatarul va dori restituirea sumelor de bani platite cu titlul de cheltuieli datorate Asociatiei de Proprietari, acesta va trebui sa ia legatura cu ADMINISTRATOR BLOC (Urban Building Solution).

Dreptul de retragere trebuie exercitat de catre locatar in termen de 14 zile, de la data la care acesta consimte si accepta prezentii Termeni si Conditii, intrucat aceasta data este considerata ca fiind data de incheiere a contractului intre dvs. si operatorul URBAN BUILDING SOLUTION.

Pe parcursul perioadei de retragere, adica in primele 14 zile de la data incheierii prezentului Contract, partile contractante – adica atat dvs. cat si operatorul URBAN BUILDING SOLUTION – isi vor indeplini obligatiile contractuale in mod firesc.

Inainte de expirarea perioadei de retragere, respectiv a termenului de 14 zile de la data incheierii prezentului Contract, locatarul va informa operatorul URBAN BUILDING SOLUTION cu privire la decizia sa de a se retrage din prezentul Contract. In acest scop, se va completa modelul de formular pe care il puteti accesa de pe pagina de start si il veti comunica operatorului la adresa de e-mail: office@administram-imobile.ro.

Ca si efect al exercitarii dreptului de retragere, acesta va pune capat obligatiilor partilor contractuale, la care partile s-au obligat in temeiul prezentilor Termeni si Conditii.

 1. CUM SE FAC PLATILE PE SITE-UL WEB WWW.ADMINISTAM-IMOBILE.RO?

– PLATI EFECTUATE DE CATRE LOCATAR

Va veti autentifica pe site-ul web www.administram-imobile.ro ori pe www.homefile.ro cu contul dvs.
Dupa ce ati intrat in contul dvs. veti parcurge urmatorii pasi:

 1. In meniul din stanga, veti accesa sectiunea ”Administrare Locuinte„.
 2. Veti accesa cu cun click sub-sectiunea “Plateste online”
 3. In cadrul acestei sub-sectiuni, va este prezentata situatia sumelor de achitat precum si a platilor efectuate, aferente apartamentului dvs.,
 4. In vederea efectuarii platii cheltuielilor datorate Asociatiei de Proprietari, veti putea vizualiza tabelul desfasurator care va indica: Tipul de cheltuiala, valoarea neachitata, valoarea pentru plata.
 5. Daca veti dori efectuarea platii, fie in mod integral, fie in mod partial, veti scrie suma care doriti sa o achitati in casuta denumita TOTAL DE PLATA
 6. Dupa inserarea sumei, se va efectua automat un calcul denumit Total cu mandatare, sens in care la suma aferenta chetuielilor datorate Asociatiei de Proprietari, se va adauga un procent de 1,4% din suma achitata de dvs., suma datorata cu titlu de serviciu de mandatare.
  Acest serviciu de mandatare include costurile necesare pentru procesarea si transferarea platilor in conditii de siguranta catre Asociatia de Proprietari. Pentru orice nelamuriri legate de acest serviciu, va rugam sa contactati operatorul Homefile SRL.
 7. Dupa ce ati luat la cunostinta Totalul sumei de achitat de catre dvs., veti accesa butonul “PLATESTE”
 8. Odata cu accesarea butonului “PLATESTE”, veti fi transferat pe platforma de plata LIBRA BANK
 9. Pe pagina platformei de plata veti putea vizualiza datele operatorului Homefile SRL, suma totala de plata pe care urmeaza sa o achitati. De asemenea, va trebui sa completati in cadrul formularului, urmatoarele date pe care dvs. le detineti:
  1. Numarul cardului cu care veti face plata
  2. Data expirarii cardului (luna si anul)
  3. Tipul Cardului
  4. Numele posesorului de card (asa cum apare pe card)
  5. Cod de securitate (format din 3 cifre, scrise pe spatele cardului)
 10. Dupa ce ati completat toate aceste date, veti apasa pe butonul “Platesc”
 11. Dupa ce ati apasat butonul “Platesc”, vi se va afisa un mesaj de tipul “Plata a fost efectuata cu succes! Dovada platii v-a fost trimisa si pe e-mail”
 12. Asadar, conform mesajului afisat, dupa ce ati efectuat plata, veti primi un e-mail in continutul caruia vi se va confirma plata efectuata, cunatumul acesteia, apartamentul pentru care ati facut plata, precum si data in care s-a inregistrat plata.

In cazul in care nu veti introduce in formular toate datele, astfel cum sunt cerute de catre platforma, plata online nu se va putea efectua.

In cazul platilor online operatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de platitor, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de moneda LEI. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai platitorul.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in cadrul sectiunii dedicate Apartamentului dvs.

Datele cardului de plata ale platitorului nu vor fi accesibile operatorului si nici nu vor fi stocate de catre de operator.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, pentru plata online Prestatorul foloseste serviciile oferite de LIBRA BANK. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA si MASTERCARD. Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru astfel de plati.

Efectuarea platilor se va face numai in moneda nationala – RON.

XVIII. OBLIGATIILE PARTILOR

In temeiul prezentului Contract, ambele parti, atat Utilizatorul cat si Operatorul, sunt tinute sa isi respecte obligatiile asumate, precum si drepturile celeilalte parti, dupa cum urmeaza:

 1. Obligatiile Operatorului

Se obliga sa asigure accesul utilizatorului-client la toate facilitatile Abonametului Sistem informatic, respectiv:

 • Accesarea rapida a tabelelor din orice luna
 • Gestiunea completa a fondurilor asociatiei de proprietari
 • Tabele cu situatia indexilor din orice luna
 • Fise contabile cu istoricul fiecarui apartament si explicarea modului de calcul al penalizarilor
 • Istoricul consumului si al modului de introducere al indecsilor fiecarui apartament
 • Posibilitatea informarii locatarilor cu conturi online prin sectiunea mesaje
 • Acces online pentru locatari

2) Obligatiile Utilizatorului:

 • Sa respecte Politica de Conduita pe site-ul web atat www.administram-imobile.ro
 • Sa citeasca si sa consimta la prezentii Termeni si Conditii
 • Sa respecte toate Politicile prevazute in cadrul prezentilor Termeni si Conditii
 • Sa foloseasca aplicatia, in conformitate cu instructiunile prevazute in cadrul Termeni si Conditii, precum si in conformitate cu instructiunile prezentate pe site-ul web www.homefile.ro

XIX. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Confidentialitatea datelor dumneavoastra este foarte importanta pentru noi asadar, toate informatiile dumneavoastra personale vor ramane confidentiale.

Operatorul URBAN BUILDING SOLUTION nu va vinde, distribui sau divulga informatii despre vizitatorii sai, fara acordul prealabil al acestora si nu va utiliza imaginile, fotografiile sau video-urile utilizatorilor, fara acordul prealabil al acestora.

Informatiile de orice natura furnizate de catre Utilizator catre URBAN BUILDING SOLUTION, vor ramane in proprietatea URBAN BUILDING SOLUTION si HOMEFILE.ro.

Prin acceptarea prezentilor “Termeni si Conditi” sunteti de acord sa informati www.administram-imobile.ro in cel mai scurt timp posibil daca aveti, in mod rezonabil, suspiciuni ca securitatea datelor dumneavoastra este in pericol.

Cu toate acestea, raspunderea operatorului nu va fi antrenata in urmatoarele cazuri:
a) daca informatiile erau cunoscute inainte de a fi fost comunicate intre parti;
b) daca informatia a fost primita dintr-o sursa neconfidentiala;
c) daca dezvaluirea informatiei s-a facut dupa ce s-a primit acordul scris pentru aceasta;
d) daca informatia era de circulatie publica la data dezvaluirii ei;
e) daca oricare dintre parti a fost obligata in mod legal sa dezvaluie informatia.

Prevederile referitoare la Politica de confidentialitate se aplica pe durata intregului contract.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti URBAN BUILDING SOLUTION  acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca URBAN BUILDING SOLUTION sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului.

URBAN BUILDING SOLUTION va asigura confidentialitatea datelor dumneavoastra, respectiv a datelor introduse in cadrul formularului din Sectiunea “Contact” , formularele prezente pe site sau cele transmise la adresa de e-mail a operatorului, mai precis a numelui, a prenumelui, e-mail-ul, numarul de telefon, precum si celelalte detalii in legatura cu mesajul transmis pe site-ul www.administram-imobile.ro, in conformitate cu Politica de confidentialitate si cu Politica de protectie a datelor cu caracter personal.

Cu toate acestea, este responsabilitatea dumneavoastra sa va asigurati ca informatiile furnizate si transmise pe site-ul www.administram-imobile.ro raman confidentiale in orice moment si ca nu vor fi transmise catre terti. Prin acceptarea prezentilor “Termeni si Conditii” sunteti de acord sa informati www.administram-imobile.ro in cel mai scurt timp posibil daca aveti, in mod rezonabil, suspiciuni ca securitatea datelor dumneavoastra este in pericol.

XX. POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

In temeiul Deciziei nr. 200 din 2015 privind stabilirea cazurilor de prelucrare pentru care nu este necesara notificarea in cadrul Autoritatii de Supraveghere Nationala a Datelor cu Caracter Personal, ADMINISTRAM-IMOBILE.RO prin societatea UBS Management Co SRL , este scutit de la obligatia de a notifica Autoritatea de Supraveghere.

Cu toate acestea, desi nu mai este necesara efectuarea notificarii catre Autoritatea de Supraveghere Nationala a Datelor cu Caracter Personal, URBAN BUILDING SOLUTION  isi va respecta in continuare obligatiile prevazute in cadrul Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata.

URBAN BUILDING SOLUTION are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

1.Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

Protectia informatiilor in cursul prelucrarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora pentru URBAN BUILDING SOLUTION. De aceea, ne propunem sa va oferim o experienta online sigura, cu respectarea drepturilor dumneavoastra.

URBAN BUILDING SOLUTION nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavaostra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.administram-imobile.ro, adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date.

URBAN BUILDING SOLUTION   nu va efectua comunicari comerciale prin posta electronica, cu exceptia cazului in care utilizatorul si-a exprimat in prealabil consimtamantul expres pentru a primi asemenea comunicari.

Orice persoana care viziteaza Site-ul www.administram-imobile.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui Site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru utilizarea datelor furnizate in scopurile mentionate mai jos.

Datele personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul completarii unui formular, al unui sondaj de opinie sau in cursul executarii unui contract (cum ar fi contractarea unui serviciu).

Natura informatiilor solicitate se refera, in special, la date personale (nume, prenume, numere de telefon, adresa de e-mail), insa poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu serviciile oferite de URBAN BUILDING SOLUTION.

Completarea de catre dumneavoastra a formularelor din site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca datele pe care ni le furnizati prin aceste formulare sa fie incluse in baza noastra de date si cu utilizarea si prelucrarea de catre URBAN BUILDING SOLUTION si colaboratorii acestuia pentru desfasurarea activitatilor de prelucrare si prestare a serviciilor de gestionare a asociatiilor de proprietari, efectuarea platilor, informarea cu privire la gestiunea fondurilor asociatiei precum si cu privire la situatia fiecarui apartament in parte, de gestiune economico-financiara, de marketing si publicitate, statistice, precum si pentru serviciile de comunicatii electronice (prin email, SMS sau telefon).

Incetarea operatiunii de prelucrare a datelor cu caracter personal se poate face prin urmatoarele modalitati:

 • prelucrarea in alt scop, cu consimtamantul persoanei vizate;
 • stergere, distrugere, arhivare.

2. Masurile luate pentru asigurarea securitatii prelucrarii datelor cu caracter personal

Operatorul garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic dar nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este dotat si care este furnizat de societati terte producatoare de programe de calculator. Desi operatorul a luat masuri de securitate pentru a preveni pierderea datelor, utilizarea incorecta sau necorespunzatoare si accesul neautorizat, nu se poate garanta securitatea absoluta a datelor transferate pe internet.

Masurile aplicate de operator cu privire la securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal respecta dispozitiile legale si sunt urmatoarele:

 • Identificarea si autentificarea salariatilor si / sau a colaboratorilor operatorului, prin introducerea unui cod de identificare de la tastatura (un sir de caractere), carora li s-a recunoscut drept de acces la bazele de date cu caracter personal;
 • Compartimentul care asigura suportul tehnic poate avea acces la datele cu caracter personal pentru rezolvarea unor cazuri exceptionale;
 • Orice modificare a datelor cu caracter personal se poate face numai de catre utilizatori autorizati desemnati in mod special;
 • Operatorul ia masuri pentru ca sistemul informational sa inregistreze cine a facut modificarea, data si ora modificarii. Pentru o mai buna administrare operatorul va lua masuri ca sistemul informational sa mentina datele sterse sau modificate;
 • Terminalele de acces folosite in relatia cu publicul, pe care apar date cu caracter personal, sunt pozitionate astfel incat sa nu poata fi vazute de public si dupa o perioada scurta, stabilita de operator, in care nu se actioneaza asupra lor, acestea sunt ascunse;
 • In cadrul cursurilor de pregatire a utilizatorilor operatorul face informarea acestora cu privire la prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, la cerintele minime de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal, precum si cu privire la riscurile pe care le comporta prelucrarea datelor cu caracter personal;
 • Utilizatorii care au acces la date cu caracter personal sunt instruiti de catre operator asupra confidentialitatii acestora si sunt obligati sa isi inchida sesiunea de lucru atunci cand parasesc locul de munca;
 • in scopul mentinerii securitatii prelucrarii datelor cu caracter personal (in special impotriva virusilor informatici) operatorul ia masuri care constau in:
  – interzicerea folosirii de catre utilizatori a programelor software care provin din surse externe sau dubioase;
  – informarea salariatilor / colaboratorilor care au acces la bazele de date in privinta pericolului privind virusii informatici;
 • Criptarea datelor prin certificat de securitate SSL pentru criptarea informatiilor care circula prin canalele din internet intre site-ul www.administram-imobile.ro si utilizatorul sau;
 • Accesul la serverul de date se face doar prin ssh cu chei RSA 2048 biti;
 • Numai persoanele autorizate (fie salariati, fie colaboratori, fie administratori ai operatorului) au conturi formate din username si parola pentru a accesa serverul;
 • Accesul la date se face printr-un API securizat printr-un framework special creat pentru a asigura detectarea acceselor neautorizate;
 • Pentru fiecare acces la informatii sunt validate datele primite si nivelul de acces al utilizatorului, daca se detecteaza o eroare este trimis automat un email catre administratorul operatorului;
 • Toate accesarile sunt inregistrate intr-o baza de date aflata pe un server separat;
 • Bazele de date pentru fiecare Asociatie de Proprietari sunt separate, evitandu-se posibilitatea transferarii datelor de la o baza de date la alta;
 • Operatorul foloseste MYSQL REPLICATION astfel incat datele sunt MIRRORED pe ambele servere;
 • Operatorul foloseste un al doilea server, care efectueaza back-up de date in fiecare ora;
 • Serverul principal folosit de operator efectueaza back-up de date in fiecare dimineata la ora 05:00;
 • Bazele de date sunt separate pentru fiecare Asociatie de Proprietari in parte, asadar nu exista riscul ca erorile dintr-o asociatie sa afecteze celelalte Asociatii de Proprietari.

Operatorul depune toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si atunci, daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.

3. Utilizarea si dezvaluirea datelor personale si specificarea scopului

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre URBAN BUILDING SOLUTION in urmatoarele scopuri:

 • prestarea serviciilor de gestionare a asociatiilor de proprietari, efectuarea platilor, informarea cu privire la gestiunea fondurilor asociatiei precum si cu privire la situatia fiecarui apartament in parte;
 • informarea utilizatorilor / clientilor, prin telefon si prin e-mail;
 • facturarea serviciilor comandate;
 • evaluarea serviciilor oferite;
 • de marketing direct, respectiv informare prin mesaje transmise prin e-mail cu privire la servicii, promotii sau orice alte actiuni de marketing desfasurate de catre URBAN BUILDING SOLUTION si de partenerii sai si administrare a bazei de date clienti (consumatori), numai in masura in care persoana vizata si-a exprimat acordul expres si neechivoc pentru prelucrarea e-mail-ului si/sau telefonului in acest scop;
 • efectuarea de studii de piata, de monitorizare a comportamentului consumatorului;
 • prelucrarea si solutionarea de catre URBAN BUILDING SOLUTION a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea sectiunea de “CONTACT” afisata pe Site);
 • alte activitati intreprinse de HOMEFILE.RO si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

Astfel, URBAN BUILDING SOLUTION se obliga sa nu faca publice datele cu caracter personal transmise de catre dumneavoastra prin intermediul Site-ului, sa nu le comercializeze si sa nu le dezvaluie catre terte parti, fara acordul prealabil al utilizatorului.

URBAN BUILDING SOLUTION poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta pentru conformarea cu dispozitiile legale. Atunci cand URBAN BUILDING SOLUTION este solicitata sa furnizeze date cu caracter personal in situatiile legale, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, URBAN BUILDING SOLUTION are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Prin completarea datelor in formularul pus la dispozitie de catre URBAN BUILDING SOLUTION in cadrul sectiunii de “CONTACT” precum si in cadrul altor sectiuni, utilizatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a URBAN BUILDING SOLUTION si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre URBAN BUILDING SOLUTION si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre URBAN BUILDING SOLUTION prin societatea UBS Management Co SRL si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

4. Drepturile utilizatorilor de acces asupra datelor personale

Dumneavoastra si tuturor persoanelor care transmit catre site-ul www.administram-imobile.ro, datele personale va sunt garantate drepturile in conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata.

Prin citirea Politicii de confidentialitate, Politicii de protectie a datelor cu caracter perosnal si a „Termenilor si Conditiilor” ale acestui Site ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale ale dumneavoastra si de a solicita actualizarea, stergerea totala sau partiala a acestora.

Va puteti exercita, in mod gratuit si fara nicio justificare, oricare dintre drepturile enumerate mai sus, astfel:

 • dreptul la informare, respectiv URBAN BUILDING SOLUTION este obligat sa furnizeze informatii privind identitatea operatorului de date cu caracter personal, scopul in care se face prelucrarea datelor, daca furnizarea tuturor datelor este obligatorie si consecintele refuzului de a le furniza, precum si existenta drepturilor pe care le aveti;
 • dreptul de acces, respectiv URBAN BUILDING SOLUTION si HOMEFILE.RO are obligatia sa ii confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit, in limita unei solicitari pe an, pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediata pe adresa eva, Str Nucilor, nr 43 Constanta, jud Constanta in atentia Domnului George-Alexandru SERBAN, de asemenea aveti dreptul si asupra posibilitatii de a consulta registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal, de a inainta plangere catre autoritatea de supraveghere, dar si de a ataca deciziile operatorului, in conformitate cu dispozitiile legale;
 • dreptul de interventie asupra datelor, respectiv URBAN BUILDING SOLUTION are obligatia sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata;
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;
 • dreptul de a va adresa justitiei;
 • dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si de a solicita stergerea datelor personale. Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime2, la prelucrarea datelor ce o privesc.

De asemenea, URBAN BUILDING SOLUTION poate furniza datele utilizatorului cu caracter personal altor societati cu care se afla in relatii de colaborare, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare.

XXI.Utilizarea Cookie – urilor

Operatorul URBAN BUILDING SOLUTION prin site-ul sau web www.administram-imobile.ro utilizeaza cookie numai pentru a culege datele necesare autentificarii dvs.

In vederea imbunatatirii experientei de navigare online si pentru a ne asigura ca serviciul este relevant pentru nevoile dumneavoastra, Site-ul foloseste module cookie si serviciu de analiza web Google Analytics (apartinand companiei Google Inc.). Google Analytics colecteaza si prelucreaza informatii statistice pentru a evalua utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului si pentru elaborarea de rapoarte privind activitatea site-ului. Pentru a colecta aceste date, Google foloseste cookie-uri, dar adresa IP transmisa de catre browser-ul din care accesati Site-ul in Google Analytics nu va fi asociata cu alte date detinute de catre Google sau de catre administram-imobile.ro.

Puteti refuza utilizarea cookie-urilor prin stergerea modulelor cookie din computer (accesati instructiunile din meniul browser-ului folosit, facand click pe butonul Help ⁄ Ajutor). Daca alegeti sa nu folositi module cookie cand vizitati site-ul, unele functii si pagini nu vor functiona corespunzator.

XXII. LEGISLATIA APLICABILA SI JURISDICTIE

Utilizarea prezentului site, a materialelor acestuia precum si a serviciilor la care aveti acces prin intermediul acestui site sunt guvernate de legislatia romana.

Orice eventual litigiu care rezulta din sau in legatura cu folosirea site-ului, cu materialele prezentate pe acesta, precum si in legatura cu seviciile la care aveti acces prin intermediul acestui site se va solutiona pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente de pe raza Municipiului Constanta.

XXIII. INCETAREA

Acesti “Termeni si Conditii” vor ramane in vigoare pana la incetarea lor, in conformitate cu dispozitiile inserate in prezentii “Termeni si Conditii” .

Ne rezervam dreptul de a rezolutiona sau denunta unilateral imediat acesti “Termeni si Conditii”, precum si / sau de a restrictiona accesul la utilizarea Site-ului sau a oricarei Sectiuni a acestuia, in orice moment si din orice motiv, cu sau fara temei, inclusiv, dar fara a se limita la incalcarea repetata a drepturilor de autor. La incetarea acestor “Termeni si Conditii”, dreptul de a utiliza Site-ul va inceta imediat, si veti distruge toate materialele obtinute de pe site si toate copiile acestora. Sunteti de acord ca orice incetare a accesului la sau utilizarea Site-ului poate fi efectuata fara o notificare prealabila, si ca URBAN BUILDING SOLUTION poate dezactiva sau sterge toate informatiile si fisierele aferente asociate cu acesta, si / sau orice un acces suplimentar la astfel de informatii sau fisiere.

Sunteti de acord ca URBAN BUILDING SOLUTION nu este raspunzator pentru dumneavoastra sau orice terta parte pentru orice incetare a accesului la Site sau la orice astfel de informatii sau de fisiere, si nu este obligat sa asigure accesul la fisiere sau informatii dupa orice astfel de rezolutiune sau denuntare unilaterala.

XXIV. FORTA MAJORA

In conformitate cu art. 1351 alin. (2) din Noul Cod Civil, Forta majora este orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil, iar in conformitate cu art. 1351 alin. (1) din Noul Cod Civil, raspunderea este inlaturata atunci cand prejudiciul este cauzat de forta majora sau de caz fortuit.

Astfel, nici una dintre Parti nu va fi raspunzatoare pentru neindeplinirea totala sau partiala sau indeplinirea cu intarziere a obligatiilor asumate in prezentul Contract in cazul in care aceasta neindeplinire sau intarziere a fost cauzata de un eveniment de Forta Majora.

Partea care invoca Forta Majora este obligata sa informeze cealalta Parte in scris in termen de maxim 5 (cinci) zile de la inceputul evenimentului de Forta Majora si este obligata sa ia masurile necesare pentru limitarea efectelor acestuia.

XXV. NEWSLETTERE

Newsletterele sunt transmise fie de catre operatorul URBAN BUILDING SOLUTION prin societatea UBS Management Co SRL, fiind asigurata confidentialitatea si securitatea informatiilor.

In momentul in care, Utilizatorul isi creeaza un cont sau se autentifica pe site-ul web www.administram-imobile.ro, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere. Optiunea cu privire la acordul emis de catre utilizator, poate fi modificata in orice moment, prin completarea si comunicarea formularului de dezabonare de la primirea newslettere-lor, in acest sens.

Dezabonarea de la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Contract.

XXVI. NOTIFICARI

In interesul prezentului contract, orice notificare/comunicare intre parti va fi considerata valabil indeplinita daca va fi transmisa celeilalte parti la adresa de e-mail mentionata in prezentul contract pentru operator: office@administram-imobile.ro, iar pentru Utilizator se va folosi adresa de e-mail completata de catre acesta in formularul de creare al contului ori adresa de e-mail folosita la autentificarea prin contul de GOOGLE sau FACEBOOK.

Comunicarile/notificarile verbale nu sunt luate in considerare de nici una din parti daca nu sunt consemnate prin modalitatea mai sus prevazuta.

XXVII. ALTE CLAUZE

URBAN BUILDING SOLUTION isi rezerva dreptul de a revizui si de a actualiza acesti “Termeni si Conditii”, in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Astfel, va rugam sa verificati sectiunea aferenta “Termenilor si Conditiilor”, precum si a Politicilor de confidentialitate, de prelucrare a datelor cu caracter personal si a politicii privind modulele cookie, atunci cand accesati Site-ul, pentru ca este posibil sa fi intervenit modificari de la ultima vizita.

Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa de e-mail: office@administram-imobile.ro

URBAN BUILDING SOLUTION are dreptul, in orice moment, sa modifice, sa suspende sau sa inceteze activitatea online a site-ului precum si prestarile de servicii constand in gestionarea asociatiilor de proprietari, efectuarea platilor, informarea cu privire la gestiunea fondurilor asociatiei precum si cu privire la situatia fiecarui apartament in parte de societatea UBS Management Co SRL, partial sau in totalitate, temporar sau permanent, cu sau fara notificare prealabila. URBAN BUILDING SOLUTION nu va fi responsabila pentru nicio modificare, suspendare sau intrerupere a disponibilitatii serviciului de “Contact” a altor sectiuni ori subsectiuni, fara ca prin aceasta prevedere sa se aduca atingere drepturilor pe care legea le recunoaste consumatorilor. De asemenea, serviciile confirmate de catre URBAN BUILDING SOLUTION, anterior operatiunilor de modificare, suspendare sau incetare dispuse, vor fi in mod corespunzator executate de URBAN BUILDING SOLUTION.

Acesti “Termeni si Conditii” vor ramane in vigoare si isi vor produce efectele, pe toata perioada pe parcursul careia sunteti un utilizator al site-ului si in cazul in care incetati sa mai aveti calitatea de utilizator al site-ului, va trebui sa respectati in continuare obligatiile din acesti Termeni de utilizare, inclusiv orice obligatii de despagubire si limitarile de raspundere.

In cazul in care nu veti fi de acord cu prezentii Termeni si Conditii, nu va veti putea bucura de toate beneificiile aplicatiei URBAN BUILDING SOLUTION. De asemenea, daca nu sunteti de acord cu prezentii “Termeni si Conditii” va rugam sa nu utilizati acest site.

Fiecare prevedere a prezentilor Termeni si Conditii este autonoma si distincta de celelalte. Partile declara ca orice astfel de prevedere va fi si va ramane valabila si aplicabila in masura permisa de lege. In cazul in care o astfel de prevedere este sau devine, in orice moment si orice masura nula, va fi considerata, in acea masura, ca nefacand parte din acest Contract. Toate celelalte prevederi ale prezentului Contract vor ramane in vigoare si isi vor produce efectele, iar valabilitatea, legalitatea si aplicabilitatea lor nu va fi efectata sau impiedicata de clauza/clauzele nule.