Profesionisti in administrare de imobile

diploma administrare imobile

Suntem o echipa tanara care ofera servicii in domeniu de administrare pe baza unei pregatiri profesionale atestat de Primaria Municipilului Constanta in baza cursurilor de calificare in cadru Uniunii Asociatiilor de Proprietari din Constanta.

Conform Legii 230/2007, “Art. 35. – (1) Pentru activitatea de administrare care include activitati de administrare tehnica, de contabilitate şi casierie, asociatia de proprietari poate angaja fie persoane fizice atestate pentru functia de administrator de imobile, fie poate incheia contract de administrare cu persoane juridice specializate si autorizate, care au ca obiect de activitate numai domeniul asociatiilor de proprietari ori care au ca activitate principală administrarea imobilelor pe baza de tarife sau contract. Administratorilor de imobile li se aplica în mod corespunzator prevederile art. 21 alin. (2) şi ale art. 22.”

Profesionalismul este socotit o ideologie relevanta pentru cei care lucreaza in acelasi domeniu. A exercita rolul de a coagula cerintele comune ale unei profesii, intareste identitatea si creste stima de sine a membrilor unui grup profesional.

“A fi profesionist inseamnă a face ceea ce iti place in zilele in care nu ai dispozitia necesara”, spunea un proverb.

Administrare profesionista a imobilelor

Comunitatile din locuintele colective trebuie sa fie echilibrat administrate in egala masura la nevoile tuturor locatarilor. Sentimentul acesta al apartenentei in timp si spatiu la o comunitate este o componenta a simtului civic.

Administrarea de imobile reprezinta o sfera de activitate in care ceilalti conteaza pe tine si iti incredinteaza gestionarea proprietatii. Administrarea consta in ai da valoare imobilului  dar si celor care locuiesc acolo.  Daca administratori de bloc se plang de volumul mare de munca, de multe nemultumiri sau solicitari, ei bine, aceasta este provocarea majora in acest business de administrare a imobilelor. Confortul, siguranta si experienta pe care celalalt o are cand ajunge acasa, chiar daca nu este intampinat de nimeni in pragul apartamentului, este esentiala. De asemenea, administrarea de imobile nu este business-ul care i se potriveste oricui.

In Romania, introducerea ocupatiei de manager de facilitati sau imobile incorporeaza o proiectie a ceea ce un administrator de condominii, in viitorul apropiat, va trebui sa reprezinte, fapt care va produce un salt urias spre evolutie si civilizatie al societatii.

Firma noastra de administrare a imobilelor, tine cont de aceste tendinte si de cerintele unei nise de clienti. Ne dorim sa  creem o atmosfera de siguranta si incredere, care ar trebui sa fie in fiecare casa. Mai mult, serviciile noastre le sunt adresate nu numai persoanelor fizice ci si celor care dezvolta o afacere.

 

< Solicita oferta administrare imobile      Afla mai multe detalii despre serviciile oferite >